Website laten maken

Een website laten maken bij ISL Marketing is meer dan alleen een goed vindbare en supersnelle website die ook nog eens gemakkelijk aangepast kan worden. Wij denken namelijk mee in de groei en ontwikkeling van jouw online activiteiten zodat jouw website optimaal zijn kansen benut.  Zo krijg je van ons:
Een unieke professionele website die bij jouw bedrijf past
100% Tevredenheidsgarantie & top service
Alles in eigen huis van bouw tot teksten & fotografie
Best beoordeeld
Volledig ontzorgd
Vaste prijs

Website laten maken

Als je kiest voor ICT Service Limburg dan kies je voor online succes.  Je zult een vast team aan medewerkers krijgen om jouw website op een zo kort mogelijke termijn voor je te realiseren, maar vergeet niet kwaliteit gaat bij ons altijd boven kwantiteit. Zo nemen we ruim de tijd voor je, sparren we graag over ideeën en realiseren we samen de benodigde content. 

Een groot voordeel van onze websites is dat deze gebouwd worden op het wereldwijd bekende Wordpress CMS systeem, hiermee profiteer je van de voordelen zoals de vele functies maar onderscheiden wij ons in een maatwerk design door niet te kiezen van een standaard template. Wij proberen vanuit onze visie “groei & ontwikkeling” te kijken naar hoe we jouw gewenste doelen kunnen halen met een passend design en maatwerk functionaliteiten. 


Kennismaken?
ONZE WEBSITES ZIJN ALTIJD:
Makkelijk zelf te beheren
Wij bouwen onze websites met het CMS systeem WordPress. Zo kun je vertrouwen op de kwaliteit die WordPress met zich meebrengt en kun je zelf aanpassingen doen of het door ons laten uitvoeren. 
Responsive
Onze websites zijn mooi en fijn te gebruiken op alle apparaten. Dat spreekt voor ons voor zich. Of je nu op een smartphone, tablet of laptop zit. Met een responsive website bied je jouw bezoekers de allerbeste beleving!
Google vriendelijk
Wij zijn een kei in het Google vriendelijk schrijven van teksten en het technisch realiseren van de gestelde eisen door Google. Als je voor ons kiest weet je zeker dat je de belangrijkste basis krijgt voor je online vindbaarheid.
Maatwerk design
Wij zorgen voor een uniek ontwerp. Afgestemd op jouw wensen en de laatste nieuwe technische snufjes. Zo zijn onze designs altijd gericht op het bereiken van nieuwe klanten en een gebruiksvriendelijke lay-out.

Onze Trots

Wij zijn super trots op onze gerealiseerde projecten en 
koesteren deze altijd in onze samenwerking. Dit merk je ook 
terug in onze hopelijk jarenlange samenwerking. 

Wij laten in ons portfolio slechts een greep
zien van gerealiseerde websites. Zit jou stijl hier
niet tussen? Geen probleem, wij realiseren altijd
maatwerk afgestemd op jouw wensen!
Bekijk portfolio

Ontdek waar jouw kansen liggen

Vrijblijvende kennismaking? Wij komen graag bij je langs!

Contactinformatie

045 2054219
info@ictlimburg.nl
Superstudios Heerlen
Oliemolenstraat 60
6416 CB Heerlen
Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 geopend.

Overige informatie

KVK: 14131190
BTW-ID: NL002182727B67
Algemene voorwaardenPrivacy & Cookie policyDisclaimerVerwerkersovereenkomst

Social media

© ICT Service Limburg - Algemene voorwaarde van toepassing
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram