Social Media

Met de swipe van een vinger vliegt je merk voorbij. Hoe je niet kopje onder gaat en onzichtbaar wordt in de stroomversnelling die ‘de tijdlijn’ heet? Door van onze social media specialisten gebruik te maken. 
Creatieve posts, stories, reels etc...
Gespecialiseerd in Facebook, Instagram, Tiktok & Pinterest
Gespecialiseerd in Advertising met aantoonbare resultaten
Altijd nieuwe content
Vaste contentplanner
Ervaring in vele branches

Social Media specialisten

Als je kiest voor ICT Service Limburg dan kies je voor online succes.  Je zult een vast team aan medewerkers krijgen om jouw website op een zo kort mogelijke termijn voor je te realiseren, maar vergeet niet kwaliteit gaat bij ons altijd boven kwantiteit. Zo nemen we ruim de tijd voor je, sparren we graag over ideeën en realiseren we samen de benodigde content. 

Een groot voordeel van onze websites is dat deze gebouwd worden op het wereldwijd bekende Wordpress CMS systeem, hiermee profiteer je van de voordelen zoals de vele functies maar onderscheiden wij ons in een maatwerk design door niet te kiezen van een standaard template. Wij proberen vanuit onze visie “groei & ontwikkeling” te kijken naar hoe we jouw gewenste doelen kunnen halen met een passend design en maatwerk functionaliteiten. 


Kennismaken?
ONZE SOCIAL MEDIA KANALEN ZIJN ALTIJD:
Vol in groei
Wij beheren meer dan 30+ social media kanalen. En wat ze allen gemeenschappelijk hebben is dat er altijd groei gerealiseerd wordt. Groei in aantal volgers, groei in bereik en groei in betrokkenheid. Zo bereiken wij jouw geschikte doelgroep.
Voorzien van unieke content
Wij ontwerpen unieke content voor veel van onze klanten. Heb je dus een gebrek aan inspiratie, en zelf weinig content zoals foto's, video's of informatie? Ook dan ben je bij ons van harte welkom. Wij helpen je graag!
Vernieuwend
Onze content is gekoppeld aan de laatste social media trends, zo zijn we altijd voorloper op het gebied van nieuwe vormen van content. We volgen de nieuwtjes nauwlettend en testen verschillende stijlen uit voor een zo optimaal mogelijk resultaat. Mogen wij jouw social media kanaal vernieuwen?
Volgens vaste huisstijl
Heb je een eigen huisstijl? Dan ontwerpen we graag de social media posts die matchen met jouw huisstijl. Zo krijgt jouw potentieel klant eerder het gevoel om even op je tijdlijn te gaan kijken of om de pagina actief te gaan volgen. Ook het door ons laten ontwerpen van een huisstijl is mogelijk.

Onze Trots

Wij zijn super trots op onze social media klanten en 
koesteren deze altijd in onze samenwerking. Dit merk je ook 
terug in onze hopelijk jarenlange samenwerking. 

Wij laten in ons portfolio slechts een greep
zien van onze social media klanten. 
Bekijk portfolio

Ontdek waar jouw kansen liggen

Vrijblijvende kennismaking? Wij komen graag bij je langs!

Contact & Bezoek

045- 230 10 11
info@ictlimburg.nl
Superstudios Heerlen
Oliemolenstraat 60
6416 CB Heerlen
Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 geopend.

Overige informatie

KVK: 14131190
BTW-ID: NL002182727B67
Algemene voorwaardenPrivacy & Cookie policyDisclaimerVerwerkersovereenkomst
© ICT Service Limburg - Algemene voorwaarde van toepassing
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram