Social Media

Met de swipe van een vinger vliegt je merk voorbij. Hoe je niet kopje onder gaat en onzichtbaar wordt in de stroomversnelling die ‘de tijdlijn’ heet? Door van onze social media specialisten gebruik te maken. 
Creatieve posts, stories, reels etc...
Gespecialiseerd in Facebook, Instagram, Tiktok & Pinterest
Gespecialiseerd in Advertising met aantoonbare resultaten
Altijd nieuwe content
Vaste contentplanner
Ervaring in vele branches

Jouw Social Media uitbesteden

Bijna Iedereen zit op social media en daarom is het belangrijk dat je daar onderscheidend aanwezig bent. Wij zorgen dat jouw boodschap, product of dienst op het juiste moment bij de juiste doelgroep terecht komt. Van adverteren tot het volledige social media beheer uit handen nemen, bij ISL Marketing toveren we jouw tijdlijn om in een broedplek voor extra omzet. 

Werk samen met ons jonge en enthousiast online marketing bureau die het liefst offline in contact blijft met haar klanten.

Ons team bestaat uit diverse social media specialisten: 
Van het schrijven van pakkende teksten tot het designen van jouw social media post (incl. foto & video), en van het creëren van goed scorende Facebook & Instagram Ads tot het bedenken van een complete strategie. 

Waar we écht in uitblinken?
Samenwerken, en persoonlijke service bij jouw op locatie!
Kennismaken?
ONZE SOCIAL MEDIA KANALEN ZIJN ALTIJD:
Vol in groei
Wij beheren meer dan 50 actieve social media kanalen. En wat ze allen gemeenschappelijk hebben is dat er altijd groei gerealiseerd wordt. Groei in aantal volgers, groei in bereik en groei in omzet. Zo bereiken wij jouw geschikte doelgroep.
Voorzien van unieke content
Wij ontwerpen unieke content voor veel van onze klanten. Heb je dus een gebrek aan inspiratie, en zelf weinig content zoals foto's, video's of informatie? Ook dan ben je bij ons van harte welkom. Wij helpen je graag!
Vernieuwend
Onze content is gekoppeld aan de laatste social media trends, zo zijn we altijd voorloper op het gebied van nieuwe vormen van content. We volgen de nieuwtjes nauwlettend en testen verschillende stijlen uit voor een zo optimaal mogelijk resultaat. Mogen wij jouw social media kanaal vernieuwen?
Volgens vaste huisstijl
Heb je een eigen huisstijl? Dan ontwerpen we graag de social media posts die matchen met jouw huisstijl. Zo krijgt jouw potentieel klant eerder het gevoel om even op je tijdlijn te gaan kijken of om de pagina actief te gaan volgen. Ook het door ons laten ontwerpen van een huisstijl is mogelijk.
Branches
In deze sectoren zijn we bekend
Financieel & Vastgoed
Mensen oriënteren zich graag online op financiële diensten. Wij weten hoe je in die conversatie terechtkomt.
Retail & Shopping
Van stenen winkel naar online winkelstraat. Wij optimaliseren het hele proces van potentiële klant naar online afrekenen.
Huis & tuin
In de huis & tuin sector hebben we veel conversies gescoord en optimale ervaring opgedaan. Een van onze favorieten!
B2B
Claim je autoriteit en zet online marketing in voor kwalitatieve leads. In elke stap van het beslissingsproces.
Horeca
Vanuit onze passie voor horeca weten we steeds weer die unieke huisstijl of creatieve content te maken voor een smakelijke tijdlijn!
Fashion & Lifestyle
Moordende concurrentie en steeds meer nieuwe bedrijven in deze branches. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en zorgen voor uniciteit.
Sport & Gezondheid
Fitness goeroe? of Fysiotherapeut? Met onze creatieve campagnes weten we snel nieuwe klanten te vinden.
Transport & Mobiliteit
Van e-bike store tot auto of transport bedrijf. Van deze branche gaat ons mannenhart sneller kloppen. 

Enkele tevreden klanten...

Professioneel en enthousiast team, dat creatief meedenkt!! Een sturende kracht in onze marketing strategie en -uitvoering!
Andy & Yannick zijn zeer enthousiast, komen altijd met nieuwe ideeën en zorgen voor een forse omzetgroei. Jullie zijn toppers!
In tegenstelling tot onze oude online marketing partner denkt ISL marketing wel enthousiast met ons mee. Goede content & meer omzet!
Erg fijne samenwerking. Volledig tevreden over het social media beheer, Google Ads & Website/Webshop

Ontdek waar jouw kansen liggen

Vrijblijvende kennismaking? Wij komen graag bij je langs!

Contact & Bezoek

045- 230 10 11
info@ictlimburg.nl
Superstudios Heerlen
Oliemolenstraat 60
6416 CB Heerlen
Ma t/m Vrij van 09:00 tot 17:00 geopend.

Overige informatie

KVK: 14131190
BTW-ID: NL002182727B67
Algemene voorwaardenPrivacy & Cookie policyDisclaimerVerwerkersovereenkomst
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram