Tips, hoe wek je de nieuwsgierigheid op van de bezoeker?

Ga jij een nieuwe website laten maken? Een goede webtekst schrijven is essentieel, maar kan erg moeilijk zijn. Waar moet je beginnen en wat moet je waar vermelden? Wat je goed moet onthouden is dat je twee doelgroepen hebt. Één is de bezoeker en twee is Google. Google? Ja zeker, Google gaat ervoor zorgen dat jij online vindbaar wordt en ook daadwerkelijk bezoekers op jouw website krijgt. Hier leggen we je graag uit hoe je een aantrekkelijke tekst schrijft voor de bezoeker.

Uw computer opschonen?

We maken dagelijks gebruik van computers. We verwachten ook eigenlijk dat ze het altijd doen. Toch moeten we onszelf aanleren om de computers zo goed mogelijk te onderhouden. Is uw computer momenteel traag of starten meerdere programma’s op? Dan heeft uw computer onderhoud nodig.

Op welk tijdstip post je op Social Media?

Op welk tijdstip heb je de meeste kans op succes als je iets post op Social Media? Interessant om te weten, toch?! Om je op weg te helpen, hebben we hieronder wat richtlijnen. In dit artikel staan de tijdstippen waarop je de meeste mensen kunt bereiken en daardoor de beste interactie kan creëren.