Adverteren

Advertising is de perfecte manier om het beste uit je budget te halen. We targeten supergericht op de demografie, geografie en interesses van jouw doelgroep(en). En die data gebruiken we dan weer om soortgelijke mensen te vinden en je bereik steeds verder uit te bouwen. Ook schroeven we met retargeting jouw conversiepercentage omhoog. 
Oneindige targetmogelijkheden
Genereer websitebezoekers, leads en conversies
Inzetbaar in elke fase van je bedrijf
Meer dan 1M Adspend
Kennis van vele branches
Vaste Ads specialist

Groei explosief met Ads

Bij ICT Service Limburg zijn we zowel gespecialiseerd in zowel Social Ads (Facebook, Instagram, Pinterest, Linkedin & Tiktok) als Google Ads.

 Wij vinden het heel belangrijk dat jouw ROAS (Return on Ad Spend) zo hoog mogelijk is. Wij doen dit door het inzetten van zoveel mogelijk creatieve campagnes. Dit uiteenlopend van Facebook conversie Ads tot Google Shopping. 

Onze visie is altijd gebaseerd op groei, zo starten we samen stabiel en groeien we samen met jou door naar de top. Zo leren we iedere dag weer van jouw advertentieresultaten en passen we deze verbeteringen weer keer op keer toe. Een optimaal resultaat dus!
Kennismaken?
ONZE ADS ZIJN ALTIJD:
Doelgericht
Middels het inzetten van Ads op verschillende platformen laten wij jouw dienst of bedrijf op verschillende plekken zien. Naast een opwekking van vertrouwen bij jouw klant zorgen we ook voor het kiezen van de juiste doelstelling.
Gebaseerd op de juiste doelgroep
Door onze jarenlange ervaring in verschillende branches en sectoren hebben we goed zicht op welke doelgroep voor jouw bedrijf het beste resultaat oplevert. Zo hoeven we niet maandenlang uit te testen maar kunnen we direct naar resultaat.
Laag in kosten per actie
Gemiddeld zijn we een kei in het laaghouden van de kosten per actie. Zo scoren we gemiddeld altijd wel een hoge ROAS en zijn de kosten per klik enorm laag. Zo bereiken we natuurlijk zoveel mogelijk potentiƫle klanten.
Goed te meten
Meten = weten, en al helemaal in de wereld van de online advertenties. Wij richten per klant altijd een apart dashboard in waarin alle acties meetbaar zijn; van bezoekers tot conversies en van opbrengsten tot inhoudelijke informatie over je doelgroep.

Onze Trots

Wij zijn super trots op onze Advertising klanten en 
koesteren deze altijd in onze samenwerking. Dit merk je ook 
terug in onze hopelijk jarenlange samenwerking. 

Wij laten in ons portfolio slechts een greep
zien van onze advertising klanten. 
Bekijk portfolio

Ontdek waar jouw kansen liggen

Vrijblijvende kennismaking? Wij komen graag bij je langs!

Contact & Bezoek

045- 230 10 11
info@ictlimburg.nl
Superstudios Heerlen
Oliemolenstraat 60
6416 CB Heerlen
Ma t/m Vrij van 09:00 tot 17:00 geopend.

Overige informatie

KVK: 14131190
BTW-ID: NL002182727B67
Algemene voorwaardenPrivacy & Cookie policyDisclaimerVerwerkersovereenkomst
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram